Webdesign

Notus maakt websites op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Notus zorgt voor een complete oplossing, u zegt hoe u het wilt hebben en Notus regelt het: De domeinnaam wordt gereserveerd, de website gemaakt en online gezet en elke week wordt een backup gemaakt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of door moeilijke instellingen en programmeercode te ploeteren. Ook is er voor klanten een statistiekenpagina beschikbaar hoeveel bezoekers uw website krijgt per dag/week/maand/jaar. Notus zal door het hele traject uw contactpersoon blijven!

Naast statische websites maakt Notus ook dynamische websites die een database nodig hebben. Wanneer U een kleine website zonder reclame wilt hebben die u zelft wilt ontwerpen, kan Notus uw ontwerp van tekening naar computertaal omzetten.

Notus maakt zich ook uniek door het maken van een eigen gebruiksvriendelijke- en beveiligde beheerpagina voor uw website. U kunt bijvoorbeeld dan meteen inhoud wijzigen.
Als bijvoorbeeld u een nieuwspagina op uw website heeft is er een mogelijkheid om zelf nieuwsberichten te plaatsen,wijzigen of verwijderen.

Notus maakt alle websites volgens standaarden gezet door het World Wide Web Consortuim, zodat de website in elke webbrowser hetzelfde eruitziet en hetzelfde functioneert.

Notus Computerhulp
Derde Werelddreef 190
2622HJ Delft
E-Mail: tom@notus-computerhulp.nl
Telefoon: +31 6 46135578
KvK: 17258094