Computeradvies

Notus geeft ook adviezen omtrent computers. Als u klant bent van Notus en u heeft een kleine vraag over computers, dan kunt u naar Notus bellen, Uw vraag zal gratis worden beantwoord!

Voor trage PC's kan Notus in het bijzonder met hulp verlenen. Een Trage computer niet meteen aanleiding om een nieuwe computer te kopen, want vaak kan met simpele aanpassingen uw huidige computer weer up-to-date gebracht worden. Dit is uiteraard vele malen goedkoper dan een nieuwe computer kopen!

Wilt u een nieuwe pc op maat? Notus kan voor u de perfecte pc samenstellen zodat u zich niet in hoeft te verdiepen in de grote wereld van computers en onderdelen. U vertelt wat u nodig hebt en Notus maakt de computer op maat voor u. Zo betaalt u geen euro te veel aan uw nieuwe computer.
Notus kan ook adviezen geven over bijvoorbeeld Laptops, Tablets en telefoons. De wir-war wordt voor u simpel uitgelegd zodat u een product kan kiezen wat echt bij u past.

Is er een nieuw prgramma aangeschaft en u weet niet precies hoe u het moet gebruiken? Notus maakt handleidingen voor zowel eenvoudige computer gebruikers tot aan geavanceerde gebruikers. De handleidingen van Notus zijn stapsgewijs aangegeven met afbeeldingen zodat U voortaan makkelijk en efficïent met uw PC kunt werken.

Notus Computerhulp
Derde Werelddreef 190
2622HJ Delft
E-Mail: tom@notus-computerhulp.nl
Telefoon: +31 6 46135578
KvK: 17258094